Blog

Fűtésszerelési termékek egész évben

Fűtésszerelési termékek egész évben

Pontosan tudjuk, hogy a fűtésszerelés nem gyerekjáték, éppen ezért kínál webshopunk megbízható termékeket a szakembereknek, pénztárcabarát árakon. Nézzen szét Ön is nálunk, akár otthoni, akár irodai vagy ipari környezetbe keres megfelelő fűtésszerelési termékeket!

A fűtésszerelési termékek szezonja nagyjából szeptembertől márciusig tart, de ettől eltérő esetekkel is találkoztunk már. Gondoljunk csak arra, hogy országszerte egy-egy régióban más-más időjárási viszony alakulhat ki, ráadásul nem örök érvényű igazság az sem, hogy csak télen esik a hó (tavaszi hónapokban is előfordult már). Ezt figyelembe vesszük mi is.

Egész éven át beszerezhetőek nálunk a különböző fűtésszerelési termékek: füstcsövek, kéményseprő termékek, forrasztható idomok, flexibilis csövek, horganyzott idomok, szűkítők, CO érzékelők, radiátorszelepek, termosztátok, és a sort még hosszasan lehetne folytatni.

Az lenne a legjobb, ha körbenézne a megújuló kínálatban, és a saját szemével futna át a sok-sok terméken, amit ajánlunk. Nincs mire várnia, kezdje el most a böngészést a fűtésszerelési kategóriában!

Mindent a hibátlan működésért Legyen szó bármilyen gázzal vagy fával működő berendezésről, fontos a hibátlan működés. Mi gondoskodunk arról, hogy a szakemberek beszerezhessék nálunk a készülékek rendeltetésszerű működéséhez szükséges alkatrészeket, melyekkel precíz munkát végezhetnek, és biztonságos működést garantálhatnak.

Probléma támadt a füstgázcsővel vagy a konvektorral? A teljes rendszert tisztítani kell vagy a szivárgási problémákat kellene sürgősen kezelni? Ezekre is találhat gyors megoldásokat, ha megrendeli a munkához szükséges termékeket a vasmuszakibolt.hu webshopból. Nézzen szét most, és adja le a rendelését mindössze pár kattintással!

Fizetés, csomagküldés Webshopunkban lehetősége van a bankkártyás fizetésre (átutalás, előre utalás, PayPal), de a készpénzes számlarendezés is működhet, ha úgy dönt, hogy akkor rendezné az anyagiakat, ha már Önnél vannak a megrendelt termékek. Utóbbi esetben kérjük, számoljon egy 390 Ft-os plusz költséggel is, amit kezelési díjként tüntetünk fel, ha utánvéttel fizet.

A szállításnál is többféle alternatívát kínálunk: kiszállíthatjuk a csomagokat az MPL és a GLS futárjaival személyesen, vagy csomagautomatába/csomagpontokra is lerakhatják a termékeket a szolgáltatók - ahogyan Önnek kényelmesebb. Ezen felül akár személyesen is eljöhet a megvásárolni kívánt termékekért átvevőpontunkra Szigetszentmártonba. Ehhez azonban mindenképpen előzetes időpontegyeztetés szükséges. Az átvétel díja ebben az esetben természetesen 0 Ft.

A fizetéssel kapcsolatos lehetőségekből és a szállítási módokból is a rendelés során választhat. Kezdje meg a vásárlást most!

 

 

A Facebookon és az Instagramon is megtalálja oldalainkat. Keressen ránk, és kövessen be! Ha tartalmaink elnyerik tetszését, kérjük ossza meg azokat barátaival is!