Blog

Velünk a szerkezetépítés is gyerekjáték

Velünk a szerkezetépítés is gyerekjáték

Nálunk Ön is mindent megtalál, ami a szerkezetépítési munkálatokhoz kellhet. Nézzen szét a Vasműszaki webshopban! Március 26-ig kedvezménnyel vásárolhat az oldalunkon. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!

Termékek „tetőtől talpig” A kereskedelmi és az ipari szférában is egyaránt fontos szerepe van a szerkezetépítésnek. Legyen szó alapozásról, zsaluzásról, födémek elkészítéséről, állványozással kapcsolatos munkákról, tetőszerkezetek elkészítéséről, betonozási munkálatokról vagy komplett szerkezetek megépítéséről. A sor már így is nagyon hosszú, és csak néhány példát említettünk a sok közül.

A fent említett munkák profi kivitelezéséhez egyszerre több dolog is szükséges: kiváló szakemberek kellenek, akik korszerű gépekkel és szerszámokkal dolgoznak, és végül de nem utolsósorban olyan szerkezetépítéshez elengedhetetlen termékekkel is, amik mind megbízhatóak. Gondolunk itt a csavarokra, a sarokvasakra, a HILTI szalagokra, az oszloptartókra, a menetes szálakra, a gerendatalpakra, és így tovább. Estig tudnánk a felsorolást folytatni, olyan hosszú a lista.

Mi, itt a Vasműszaki webshopnál pontosan tudjuk, hogy számít a szerkezetépítési termékek minősége, ezért a szakemberek nálunk csak kiemelkedő minőségű termékekkel találkoznak. Mérje fel Ön is, hogy milyen a megújuló felhozatalunk, és adja le a rendelését még a mai napon!

Tavaszi akció március 26-ig Okosbá, a külön bejáratú mesteremberünk giga akciót intézett a vásárlóknak. Március 26-ig többek között a szerkezetépítésben mindennap használatos termékekre is árkedvezményt adunk. Önnek nincs is más teendője, mint megnézni a felhozatalt, kiválasztani az otthona kényelméből, hogy mire van szüksége, és leadni a rendelést az akciós termékekre.

Kiszállítást országos szinten vállalunk, hogy a csomagátvételre se legyen gondja – akár kistételben, akár nagytételben kíván vásárolni. Lehetősége van a csomagot csomagpontos átvételre kérni, vagy dönthet a házhozszállítás mellett is.

Továbbá, ha Önnek úgy kényelmesebb, akkor szigetszentmártoni átvevőpontunkon is felveheti a csomagját. A termékek összekészítése azonban pár munkanapot igénybe vehet, és a személyes átvétel csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Szíves megértését köszönjük!

 

Találjon rá mielőbb az Önnek tetsző ajánlatra webshopunkban, és válasszon minket legközelebb is! Külön megköszönjük, ha jó szívvel ajánlj minket a kollégáinak is.

 

Ha a Facebookon vagy az Instagramon jár, keressen rá a profilunkra, és nyomjon rá a követésre, ha még nem tette volna! Így elsőkézből értesülhet a minket érintő hírekről és az árengedményekről egyaránt.