Blog

Tényleg bevált módszerek a szúnyogok ellen

Tényleg bevált módszerek a szúnyogok ellen

Mi az: kicsi, idegesítő, és ha nem sikerül elkapnunk, akár napokon keresztül is üldözhetjük? Naná, hogy a szúnyogról beszélünk, ami nemcsak csíp, de a beltéren és a kültéren töltött időt is megkeserítheti. Mutatjuk, mi a megoldás a bosszantó kis vérszívók ellen!

Évente újra és újra felmerül mindenkiben, hogyan lehetne a legkönnyebben és a leggyorsabban megszabadulni a szúnyogoktól. Sajnos akár az organikus módszerek háza táján nézünk körbe, akár valamilyen mesterséges receptet követnénk, a vágyott, örökre szóló, soha vissza nem fordítható állapotot jelenleg nem érhetjük el. Szomorú hír, de nincs veszve semmi, ugyanis vannak igazán hatékony módszerek, amik nem csak ideig-óráig tartják távol a vérszívókat.

Webshopunkban többféle terméket is összegyűjtöttünk, melyek közül mindet jó szívvel ajánljuk a vérszívók távoltartására. Egyes termékeink csak beltéren és/vagy kültéren használhatók, de ezekről mind megfelelő tájékoztatást nyújtunk a termékleírásainkban. Kérjük, mielőtt rendelne, alaposan járjon utána, hogy megfelel-e a céljainak az adott termék!

Beltéri szúnyogriasztás

Ha beltéri védekezésről van szó, fontos tudni, hogy kevesebb lehetőségünk akad. De nincs miért keseregni, mert hatékony eszközök vannak így is a kezünkben. Az első, hogy dugaljba dugható szúnyogriasztó készüléket vásárolhatunk, amivel hatékonyan távol tarthatjuk a vérszívókat. Ezek sokáig biztosítanak nekünk nyugalmat, és mivel a legtöbbjük utántölthető, bátran tervezhetünk a hosszú távú használatukkal. A másik kézenfekvő megoldás, ha szúnyoghálót szereltetünk fel otthonunk egyes pontjaira, hogy egy esetleges szellőztetés vagy nyitott ablakos szunyókálás ideje alatt se történjen tragédia. Ehhez többféle szúnyogháló rendelkezésre áll, rajtunk múlik, hogy melyik fajtát választjuk.

Kültéri szúnyogriasztás

A különböző szúnyogriasztó sprayk és permetek akár azonnali megoldást is nyújthatnak a szúnyogok, sőt esetenként a kullancsok ellen is. Nincs más dolgunk, mint alaposan befújni magunkat vagy a ruhánkat, különösen ha kempingezni indulunk, sátrat verni vagy túrázni. Szintén jó választás lehet, ha az asztali szúnyogriasztó készülékekből vagy a hordozható készülékekből vásárolunk. Ezek a biztonságosan működő (nem tartalmaznak semmilyen allergén anyagot) termékek mind hangtalanul működnek, és olyan hatékonysággal működnek, amivel egy giga-mega légycsapó sem tudná felvenni a versenyt.

Ugyanez igaz napelemes szúnyogriasztó készülékeinkre is, melyek nemcsak jól mutatnak a teraszon vagy a kertben, hanem magasfokú védelmet is nyújtanak sziesztázás vagy szalonnasütés, bográcsozás közben is. És bár utoljára hagytuk a felsorolásban a szúnyogriasztó spirálokat, ez nem azért van, mert alábecsüljük őket, sőt. Ezek a spirálok ugyanis életmentők lehetnek a szabadban töltött idő alatt. Könnyen használhatók, az illatuk és füstjük nem orrfacsaró, és tartós hatást érhetünk el a segítségükkel.

Próbálja ki valamennyi szúnyogriasztó termékünket, ha nem akarja a véletlenre bízni magát, és mesteri szinten szeretné űzni a szúnyogirtást!

 

Ha kérdése van, keressen minket telefonon, e-mailben vagy a közösségi médián keresztül!